PH U ATLETICI

Kvarner Autotrans ukupno treći

Ponedjeljak, 23. srpnja 2012. 09:04 Napisao/la  SC

Od riječkih predstavnika u nedjelju su slavili Zoran Žilić  (3.000 metara sa zaprekama) i Mirjana Gagić (skok u dalj)


Drugi dan Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke u Rijeci obilježili su Ivan Horvat koji je u skoku s motkom pobijedio sa skokom od 5.40 metara, Martin Marić koji je pobijedio u bacanju diska s hicem od 64.28 m, Nikolina Horvat pobijedila je u utrci na 400 m prepone s rezultatom 58.49 sekunde dok je Valentina Mužarić pobijedila u bacanju kugle s hicem od 16.31 metara.

Od riječkih predstavnika u nedjelju je Zoran Žilić slavio na 3.000 metara sa zaprekama s vremenom 9:42.99 minute, a Mirjana Gagić je bila prva u skoku u dalje s 5.93 metara, dok je Sandra Parlov bila druga na 200 metara istrčavši identičnih 25.51 kao i pobjednica Anita Banović. U ukupnom poretku Kvarner Autotrans osvojio je treće mjesto.

Fotogalerija Nel Pavletić/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.