Nedžad Mulabegović ušao u finale bacanja kugle prvoga dana EP-a u Helsinkiju

Srijeda, 27. lipnja 2012. 11:04 Napisao/la  SC

Drugi hrvatski predstavnik Marinu Premeruu nije uspio ući u borbu za medalje nakon što je u kvalifikacijama zauzeo 20. mjesto s hicem 18,71 metara

Hrvatski bacač kugle Nedžad Mulabegović kvalificirao se u finale prvog dana Europskog prvenstva u atletici koje se održava u Helsinkiju. Mulabegović je plasman u finale osigurao nakon što je u kvalifikacijama zauzeo peto mjesto s hicem 19,79 metara.

Mulabegović je duljinu dostatnu za finale, koje je na rasporedu u petak, bacio u trećoj seriji. Drugi hrvatski predstavnik Marinu Premeru nije uspio ući u borbu za medalje nakon što je u kvalifikacijama zauzeo 20. mjesto s hicem 18,71 m. Mulabegović ima treći rezultat sezone (20.66 m) od prijavljenih bacača, a na posljednjem EP u Barceloni 2010. zauzeo je šesto mjesto.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.