EP: Mulabegović 11. u finalu bacanja kugle, Kurtović smatra da je Nedžada sputao hrapavi krug

Petak, 29. lipnja 2012. 21:57 Napisao/la  Marko Pavičić

U kvalifikacijama koje su održane u srijedu ujutro   bio  je blizu prijašnjih rezultate te sam očekivao da će to  ponoviti i u finalu, kaže trener Kurtović

Nedžad Mulabegović, član AK Kvarner Autotransa i putnik na predstojeće OI u Londonu, zauzeo je 11. mjesto u finalu EP-a u bacanju kugle s hicem od 19,26 metara. U  kvalifikacijama je  s  bačenih  19,79  metara zauzeo peto mjesto, ali u finalu nije uspio ponoviti ili poboljšati taj nastup. Trener bacača u AK Kvarner Autotransu  Petar Kurtović  prokomentirao je nastupa našeg olimpijca:

- Nedžad je na zadnjih  par natjecanja bacao blizu 20 metara. U kvalifikacijama koje su održane u srijedu ujutro   bio  je blizu prijašnjih rezultate te sam očekivao da će to  ponoviti i u finalu. Koliko sam zapazio krug u Helsinkiju je dosta hrapav, a to Nedžadu ne odgovara. Više voli glatkiji i brži krug, kaže Kurtović.

Prije dvije godine na EP-u u Barceloni Mulabegović je zauzeo 6. mjesto.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.