EUROPSKO PRVENSTVO U ATLETICI

Sandra Perković ušla u finale u bacanju diska

Subota, 30. lipnja 2012. 13:32 Napisao/la  SC
Perković je u kvalifikacijama bacila drugi rezultat u dužini 62.01 metara

Sandra Perković je u kvalifikacijama bacanja diska bacila 62.01 m i ušla u finale Europskog prvenstva koje je po rasporedu u nedjelju 17,05 sati. Sandra je u finale ušla s drugim hicem, prva je Njemica Nadine Muller (64,49), treća Francuskinja Melina Robert-Michon (61.86).

U finalu nastupa 12 najboljih bacačica iz dvije kvalifikacijske skupine, Perkovićka je kandidatkinja za najsjajnije odličje.

- Zašto jednostavno kada može komplicirano? Barcelona je bila loše kvalifikacije i dobra u finalu, pa ajmo to ponoviti. Ne znam baciti lagano prvi hitac, iako je bio dobro. Očekujem nekoliko atletičarka koje će se boriti samnom za zlatno medalje u finalu. Idem malo odspavat, finale je ipak potpuno drugačija priča, izjavila je Sandra Perković nakon kvalifikacija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.