Dijamantna liga: Sandra Perković do druge pobjede slavljem na mitingu u Eugeneu

Subota, 02. lipnja 2012. 10:44 Napisao/la  SC

- Očekivala sam da dobar rezultat budući da sam sada u dobroj formi, rekla je Sandra nakon pobjede do koje je stigla bacivši disk 66,92 metara

Sandra Perković nastavila je nizati odlične rezultate pobijedivši u bacanju diska na četvrtom ovogodišnjem mitingu Dijamantne lige u američkom Eugeneu. Sandra je spravu bacila 66.92 metra što je ujedno novi rekord mitinga.

Drugo mjesto zauzela je Ruskinja Daria Piščalnikova s 63,76 metara, a treća je bila Poljakinja Zaneta Glanc s hicem od 62.84 metara.

Nakon nedavnog trijumfa u Šangaju, Perković je do novog trijumfa na natjecanjima Dijamantne lige stigla opet u teškim, kišovitim uvjetima. Pobjednički hitac ostvarila je u trećoj seriji.

- Očekivala sam da dobar rezultat budući da sam sada u dobroj formi. Prije dva tjedna u Šangaju sam bacila disk 68 metara u sličnim vrmenskim uvjetima. Nadala sam se da će biti lijepo vrijeme, no opet je padala kiša i bilo je jako sklisko tako da me je bilo i malo strah. Nakon drugog pokušaja znala sam da mogu baciti preko 65 metara, a znala sam da će netko drugi u ovim uvjetima teško baciti preko te granice, rekla je Sandra Perković nakon nastupa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.