Dijamantna liga: Sandra Perković slavila na natjecanju u američkom Eugeneu

Subota, 31. svibnja 2014. 12:31 Napisao  Marko Babić

To je moj treći najbolji rezultat ove sezone, za metar bolji nego prošle sezone. A popravila sam i rekord mitinga za 2,5 metra, rekla je Sandra Perković koja je slavila s 69,32 metara

Sandra Perković pobijedila je u bacanju diska na mitingu Dijamantne lige u Eugeneu bacivši disk 69,32 metara. najduži hitac najbolja hrvatska atletičara bacila je u posljednjoj seriji dok je prije toga bacila 65,77 metara, pa 63,33 metara i na onda 67,07 metara.

- Jako sam sretna, osjećam se odlično! To je moj treći najbolji rezultat ove sezone, za metar bolji nego prošle sezone. A popravila sam i rekord mitinga za 2,5 metra, rekla je Sandra Perković.

- Umor je odradio svoje, ali atmosfera na stadionu je bila odlična. Amerika je završena, sljedeći je Oslo, i nadam se još boljem rezultatu, zaključila je Perković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.