Blanka Vlašić zbog ozljede odustala od nastupa na SP-u u Moskvi i završila sezonu

Utorak, 30. srpnja 2013. 19:09 Napisao/la  SC

Sretna sam što sam odradila sedam natjecanja ove sezone i presjekla težak period iščekivanja, kaže Vlašićka

Blanka Vlašić neće nastupiti na SP-u u Moskvi zbog ozljede Ahilove tetive, odnosno, boli koja je „varirala od lagane na početku natjecanja pa do jedva podnošljive na njegovom kraju. Dan nakon natjecanja osjetljivost spomenutog područja bivala bi naglašena i tek bi treći dan po završetku natjecanja sve opet došlo u normalu“, napisala je Blanka na svojoj web-stranici.

 

Poslije natjecanja u Monte Carlu, Vlašićka je donijela konačnu odluku da bi SP bilo preveliko opterećenje, što znači da je sezona  završila:

 

- Sretna sam što sam odradila sedam natjecanja ove sezone i presjekla težak period iščekivanja. Međutim ne smijem dopustiti da mi želja za nastupom u Moskvi nadvlada zdravo prosuđivanje. Visoki skokovi pod ovim otežavajućim okolnostima daju mi nadu da mogu biti još puno bolja, a da bih to postigla, moram biti potpuno zdrava, smatra Vlašićka.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.