Blanka Vlašić odustala od nastupa na Europskog prvenstvu u Zurichu

Srijeda, 13. kolovoza 2014. 22:14 Napisao/la  SC

Nije riječ ni o kakvoj teškoj ozljedi, već o upali patelarne tetive skakačkog koljena, kaže Joško Vlašić

Blanka Vlašić otkazala je nastup na Europskom prvenstva zbog bolova u koljenu. Večer prije zakazanog leta za Zürich Blanka nije uspjela odraditi takozvani tonizirajući trening te je odustala od nastupa.

- Iako je prvi skakački trening prošao jako dobro, na druga dva su bolovi postali sve jači i u srijedu smo odlučili odustati od Europskog prvenstva. Nije riječ ni o kakvoj teškoj ozljedi, već o upali patelarne tetive skakačkog koljena. Mogli bismo reći da je ozljeda banalna, ali vrlo bolna i ne može se skakati protiv takve boli. Da je riječ o samo jednom danu natjecanja možda bismo razmišljali o skakanju pod injekcijom, no tako se ne mogu odraditi i kvalifikacije i finale dva dana kasnije, rekao je Blankin otac i trener Joško Vlašić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.