PH U VATERPOLU ZA KADETE

Primorjaši peti u Splitu

Ponedjeljak, 12. ožujka 2012. 10:28 Napisao  Marko Babić

Riječani su u utakmici za peto mjesto pobijedili Jadran 7:6 nakon produžetaka. Mornar BS u finalu svladao Mladost 8:4

Vaterpolisti Primorja EB osvojili su peto mjesto na kadetskom prvenstvu Hrvatske održanom u Splitu. Primorjaši su u borbi za peto mjesto pobijedili Jadran 7:6 nakon produžetaka. Riječani su tako pobjedom zaključili nastup na završnici na kojoj su nastupili bez najboljeg igrača Domagoja Hlače koji je zbog gripe propustio prvenstvo, a priliku da budu u sastavu dobili su mnogi mlađi kadeti.

{jb_blackbox-right}Primorje - Jadran 7:6
Utakmica za peto mjesto: Primorje - Jadran 7:6 (0:1, 1:0, 3:3, 2:2, 1:0, 0:0).

PRIMORJE EB: Kren, Čunko 1, Vrdoljak 1, Petrić, Španjol, Mušković 2, Augusti, Paparić, M. Saftić 1, Arih , L. Saftić, Blažić 2, Božić, Šeša.

JADRAN: Bratim, Pitalo, Taslak, Drobac 1, Čubelić, Milić 2, Bušelić 1, Grković, Dadić, Franjičević 1, Miličević 1, Kuić, Turudić, Vidić.

{/jb_blackbox-right}

U borbi za peto mjesto izabranici Bobana Voštića i Željka Tonkovića prvo su svladali Galeb 5:4, a potom Jadran. U skupini su pobijedili Šibenik 7:5, te izgubili od Mornara BS 2:13 i Mladosti 8:10. Naslov prvaka otišao je u ruke vaterpolista Mornara BS koji su uspjeli obraniti titulu svladavši u finalu zagrebačku Mladost rezultatom 8:4.

U borbi za broncu, Medveščak je pobijedio Jug CO 9:5. Najbolji vratar turnira je Toni Jarak iz Juga, najbolji je strijelac Filip Rajčević s 14 postignutih golova dok je najbolji igrač Marin Dašić iz Mladosti.

 

loading...

Liga mladeži NS Rijeka