Na Zametu održana prezentacija rukometa za djecu predškolske dobi

Subota, 28. siječnja 2023. 11:30 Napisao/la  SC
Na Zametu održana prezentacija rukometa za djecu predškolske dobi

MRK Zamet objavio je sljedeću vijest:

U dvorani Centar Zamet održana je prezentacija i promocija rukometa za djecu predškolske dobi iz DV Rijeka, CPO Zamet, PPO Zamet organizirana od strane RK Zamet u suradnji sa ŽRK Zamet - Rijeka .

Na prezentaciji je prisustvovalo ukupno 11 odgajatelja i 90 djece koji su imali priliku upoznati čaroliju rukometa i sami se okušati u omiljenom nam sportu prilagođenom njihovom uzrastu.

Na terenu zametske dvorane dočekao ih je Milan Uzelac, voditelj omladinskog pogona RK Zamet, koji je uz pomoć trenera seniorske ekipe, Matea Hrvatina i Emila Baltića te igrače Marka Pikeca, Tina Viskića i Tonija Živkovića, neumorno i na zabavan način pokazao pravila rukometne igre, sve sa ciljem animiranja djece na bavljenje sportom od najranije dobi, razvijanja motoričkih vještina, ljubavi prema sportskoj aktivnosti i povrh svega, očuvanju tradicije rukometa na području Zameta.

Svojim dolaskom, naši najmanji gosti, u dvoranu su donijeli smijeh, veselje i igru i pokazali da u njima čuče mali rukometaši i rukometašice te smo sigurni da su mnogi među njima i naši budući članovi, što nas jako veseli, stoji u objavi.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.