U Vrsaru održan pozivni stolnoteniski turnir 2. grupe za mlađe uzraste

Utorak, 25. siječnja 2022. 21:16 Napisao/la  SC
U Vrsaru održan pozivni stolnoteniski turnir 2. grupe za mlađe uzraste

 U Vrsaru je ove nedjelje održan kvalifikacijski turnir Primorsko-goranske i istarske regije za pozivni stolnoteniski turnir 2. grupe, u kategorijama mlađih kadeta i kadetkinja, te mlađih juniora i juniorki.

U kategoriji mlađih kadeta ukupno 12 natjecatelja bilo je raspoređeno u tri skupine u kojima su nastupila dva igrača iz Rijeke, Ivan Mjeda i Ivano Kožul, obojica članovi Stolnoteniskog kluba Srdoči.

Ivan Mjeda zaustavljen je u polufinalu, bolji od njega bio je Paolo Pulić, član Vrsara, rezultatom 3:0.

Pulić je u finalu rezultatom 3:1 svladao drugog predstavnika Srdoča, Ivana Kožula, rezultatom 3:1.

U konkurenciji mlađih kadetkinja stolnotenisačica Srdoča Leona Kafadar izborila je finale u kojem je rezultatom 0:3 poražena od Sare Bernaz iz Rovinja.

Od riječkih predstavnika nastupila je još Vanesa Krnić (STK Kvarner) koju je u četvrtfinalu turnira za mlađe juniorke zaustavila Andrea Orbanić (STK Pula) rezultatom 3:0.

Pobjednica u ovoj kategoriji bila je Nikolina Miličević, još jedna predstavnica Pule.

U konkurenciji mlađih juniora, u kojoj nije bilo riječkih predstavnika, slavio je stolnotenisač Pule Andrej Mrkić, koji je u finalu svladao Matiju Strilčića iz STK Malinska Dubašnica.

Pozivni turnir 2. grupe za mlađe kadete i kadetkinje bit će održan 5. veljače, a za mlađe juniore i juniorke dan kasnije.

Domaćin turnira još nije određen.

loading...

Liga mladeži NS Rijeka