DRŽAVNO PRVENSTVO ZA JUNIORKE

Primorjašice najbolje u Hrvatskoj

Nedjelja, 11. ožujka 2012. 21:25 Napisao/la  SC

Najuspješniji klub na natjecanju je KSP Primorje Aqua Maris  sa ukupno osvojenih 6 medalja

U subotu 10. i nedjelju 11. ožujka 2012.godine održano je na Bazenima Kantrida u Rijeci Državno prvenstvo u sinkroniziranom plivanju za juniorke.

Na natjecanju je nastupilo 38 plivačica iz 6 klubova (HAKSP Mladost Zagreb, KSP Dolfina Split, KSP Medveščak Zagreb, Špoljarić Sinkro Klub, Zabrebački Sinkro Klub i KSP Primorje Aqua Maris Rijeka). U subotu ujutro natjecateljice su odradile figure, a u poslijepodnevnom programu vidjeli smo 5 timova i 4 kombinirane rutine. U nedjelju ujutro nastavljeno je natjecanje izvođenjem 8 sola i 8 dueta.


Najuspješniji klub na natjecanju je KSP Primorje Aqua Maris  sa ukupno osvojenih 6 medalja: zlatne u timu i kombiniranoj rutini (tim u sastavu: Rebecca Domika, Maja Pađen, Mia Šestan, Tesa Pavić, Ivana Host i Marta Crnčić), Rebecca Domika u solu i duetu s kolegicom Majom Pađen. Srebrne medalje osvojile su Maja Pađen u solu, te Mia Šestan i Tara Pavić u duetu. Treći duo u sastavu Ivana Host i Marta Crnčić osvojio je odlično 5. mjesto ostavivši konkurenciju daleko iza sebe. Riječanke su dominirale i u figurama te su zauzele prva tri mjesta (Domika, Šestan i Pađen) , a Pavić, Host i Crnčić plasirale su se do 12. mjesta.

loading...

Liga mladeži NS Rijeka