SANDRA STOJKOVIĆ HINIĆ

Pronašli smo ljude koji imaju sluha

Nedjelja, 08. travnja 2018. 16:09 Napisao/la  V. P.

U novu sezonu ulazimo ozbiljnije, kaže predsjednica ŽRK-a Zamet

Sandra Stojković Hinić
Sandra Stojković Hinić

Rukometašice Zameta odlično guraju prvenstvo. Sjajne igre i rezultati odražavaju se na visokom plasmanu na ljestvici.

Sve to ne upućuje na situaciju iza kulisa i klub koji je u teškoj financijskoj situaciji duže vrijeme.

Sandra Stojković Hinić predsjedničku je funkciju preuzela u prosincu i odlučila se izboriti za popravak stanja.

- Pomaka ima, iako su mali. Klub funkcionira, okupili smo neke ljude i pokušavamo završiti sezonu na što bezbolniji način. Pronašli smo neke sponzore s kojima razgovaramo i koji pokazuju dobru volju i namjere, imaju sluha tako da mislim da ćemo u sljedeću sezonu ući ozbiljnije, rekla je predsjednica Zameta Sandra Stojković Hinić.

Dobri rezultati olakšavaju posao u traženju sponzora. Ne treba ni govoriti kako bi Opatijska inicijativa pomogla.

- Izvukla bi svih nas. Uzdamo se da će to zaživiti jer bi to bio iskorak za cjelokupni hrvatski sport, jer svi rezultati su zapravo ostaci nekog ranijeg rada, entuzijazma, individualne kvalitete. Djecu gubimo, a bez djece nema ni budućnosti. Sustavne promjene su potrebne jer kada je široka baza djece onda svi sportovi mogu napredovati, dodaje predsjednica Zameta.

Sezona uskoro završava, a dobre igre sigurno će gurnuti igračice u prvi plan te je upitno hoće li ekipa uspjeti ostati na okupu.

- Sada trenutno imamo problema sa ozljedama, u dva mjeseca imali smo četiri operacije križnih ligamenata, baš imamo peh. I usprkos tome rezultati su sjajni. Naša ekipa je mlada i cure koje se školuju će vjerujem i ostati ovdje, neke koje žele napredovati ili ići na fakultete negdje van će otići, no to je normalno. Bilo bi lijepo zadržati ekipu jer prošle godine je jako puno cura otišlo. No, ovo je posve nova ekipa koja odrasta zajedno i bit će ih lakše pratiti ako i dalje budu dobre, zaključila je Sandra Stojković Hinić.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT