Nastavljaju se odlasci iz ŽRK-a Zamet: Nikolina Strukar na ljeto napušta klub

Srijeda, 16. svibnja 2012. 16:19 Napisao  Milan Kosanović

Povremena kadetska reprezentativka zavšila je srednju školu, te je s Rijekom izgleda ništa više ne veže

Iz ženskog rukometnog kluba Zamet stižu nove vijesti, nažalost riječ je opet o popunjavanju rubrike odlasci. Nakon dvije Ane, Mišurović i Debelić klub je odlučila napustiti i povremena kadetska reprezentativka Nikolina Strukar koja je završila školu, te je s Rijekom izgleda ništa više ne veže.

Iz kluba su potvrdili da mlada vratarka od ljeta više neće nositi dres Zameta, a zamijeniti bi je trebalo prošloljetno pojačanje iz redova Senie Helena Šegota.

Nastave li ovim tempom vodstvo kluba uskoro bi se mogli naći u situaciji da dovodi igračice kako bi popunio broj, a ne pojačalo igrački kadar.

Podsjetimo, klub su prošloga ljeta napustile Ana Maruščec, Katarina Ježić, Iva Tabar, Slavica Schuster i Nikolina Račić. Iz redova susjednog Orijenta u staro jato ubrzo su se vratile najprije vratarka Nikolina Račić, a potom i Iva Tabar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.