Orijent Presoflex u Puli traži bod koji teoretski može značiti ostanak

Subota, 12. svibnja 2012. 10:29 Napisao  Milan Kosanović

Idemo po pobjedu u Pulu, one igraju bez najbolje igračice Tanje Kiridžić i tu svakako vidim našu šansu, rekla je Slavica Schuster

Rukometašice Orijent Presoflexa u subotu (Pula, 18 sati) će se pokušat uhvatiti za posljednju slamku spasa za ostanak u prvoligaškom društvu. Ekipa trenera Sanjina Lučičanina teoretski se već oprostila od Prve lige, no Orijentašice ipak imaju svoju računicu. 

Naime, osvoji li Orijent u Puli barem bod onda će na prvenstvenoj ljestvici prestići ekipu Sinja koja u posljednjem kolu igra s aktualnim prvakinjama Podravka Vegetom. Potvrde li se spekulacije o odustajanju ekipe Arene iz Prve lige, Orijentašicama bi taj bod donio ostanak i još jednu prvoligašku avanturu.

Jasno, šanse Orijentašica su minimalne, Riječankama bi se moralo poklopiti puno stvari, no igračice trenera Sanjina Lučičanina u utakmici protiv Zameta pokazale su da se ne namjeravaju predati dok iskra nade još uvijek tinja.

- Idemo po pobjedu u Pulu, one igraju bez najbolje igračice Tanje Kiridžić i tu svakako vidim našu šansu, rekla je Slavica Schuster te nastavila:

- Mi moramo odraditi svoj dio posla, a onda se nadati da će Puljanke odustati od lige. Nadam se da ćemo ponoviti dobru igru iz prošlog kola, a ako i ne ostanom prvoligaši bilo bi lijepo pobjedom se oprostiti od sezone, zaključila je Schuster. 

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT