VALTER MATOŠEVIĆ

Igrači podjednake kvalitete daju dodatnu snagu momčadi

Nedjelja, 11. kolovoza 2019. 18:01 Napisao  I. V.

Mogu samo reći da sam voljan raditi, da sam cijelu karijeru bio podređen treninzima. Isto očekujem od igrača, kaže novi trener rukometaša Zameta

Valter Matošević
Valter Matošević

 

Valter Matošević u ponedjeljak je zakazao prvi trening rukometaša Zameta.

Najtrofejniji riječki rukometaš postao je trener riječkog premijerligaša uoči sezone koju je klupska logistika odradila dovoljno poduzetno da bude obećavajuća.

Otišla su trojica igrača Filip Glavaš, Tin i Fran Lučin, došli su Sandro Samardžić, Tony Zarev, Vanja Šehić, trebao bi stići Jan Koler:

- Mislim da smo kvalitetni! Mladi igrači stekli su godinu dana iskustva što je jako bitno. Najvažnije je da se dobro spremimo, ima nas dosta, bit će dosta rotacija. Prema mojoj procjeni prvenstveno ćemo jače igrati u fazi obrane, imamo dosta igrača podjednake kvalitete što je velika prednost koja daje dodatnu snagu momčadi, kaže Matošević.

Matošević debitira kao trener na klupi jednog premijerligaša, prvi put je formalno postao prvi trener matičnog kluba, počinje sezona novog dokazivanja:

- Mogu samo reći da sam voljan raditi, da sam cijelu karijeru bio podređen treninzima. Isto očekujem od igrača! Najviše očekujem na planu discipline, prošle sezone dosta se toga poremetilo jutarnjim treninzima. Očekujem uzajamnu suradnju s igračima čime ćemo zajedno napraviti iskorak. Važno je da damo svoj maksimum, pa rezultat neće izostati. Stalno ću ponavljati da moramo biti skromni i da trebamo igrati tako da budemo zadovoljni. Hoće li to biti dovoljno za pozitivan rezultat o tom-potom, zaključuje Matošević.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT