MILAN IVANIŠ PODNIO OSTAVKU

Nailazio sam na tvrdokorni zid, lažnu podršku i obećanja!

Srijeda, 21. lipnja 2023. 10:39 Napisao/la  SC

S velikom emocijom i ljubavlju, na isključivo dobročiniteljskoj bazi, ušao sam u ovaj Klub. Da sam tada znao ono što sada znam, zasigurno ne bih, napisao je Ivaniš

Milan Ivaniš
Milan Ivaniš

Milan Ivaniš bivši je predsjednik MRK-a Zamet!

Ivaniš je postao predsjednik u studenom prošle godine, u cirkularnoj poruci suradnicima ovako je pojasnio zbog čega podnosi ostavku:

Poštovane kolege, treneri i igrači, ovim vam putem javljam da sam donio, za mene vrlo tešku, ali neizbježnu odluku o napuštanju pozicije Predsjednika Kluba.

S velikom emocijom i ljubavlju, na isključivo dobročiniteljskoj bazi, ušao sam u ovaj Klub. Da sam tada znao ono što sada znam, zasigurno ne bih. Jedina i isključiva misija bila su mi sva "zametska djeca", njihova dobrobit i vraćanje davno izgubljenog ugleda Klubu.

Za to ljubav očito nije bila dovoljna jer, u kojem sam god smjeru krenuo, nailazio sam na tvrdokorni zid, lažnu podršku i lažna obećanja. Zbog trčanja "glavom kroz zid" radi Kluba, zapostavio sam posao od kojeg živim i ono najvažnije u životu, a to je obitelj.

Jedino radi sve te divne i neiskvarene djece koja se svakodnevno trude i daju sve od sebe za Klub, ne žalim što sam se u to cijeli dao.

Ovim se putem želim zahvaliti svima koji su mi dali iskrenu podršku i cijelo vrijeme bili uz mene, oni će se sami prepoznati.

Također Vam svima želim svako dobro, prvenstveno u privatnom, a potom i u poslovnom životu te boljeg i podobnijeg budućeg Predsjednika. Bio sam i ostat ću Vaš vjerni i strastveni navijač, stoji u Ivanišovoj poruci.

MRK Zamet je prošle sezone ispao iz Premijerlige, Ivaniš je nakon prvoga dijela sezone preuzeo momčad bez boda, na kraju sezone na parketu se dogodilo očekivano u neočekivanim okolnostima izvan parketa..

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.