Predstavljena pojačanja, Zamet premijerligašku okosnicu momčadi slaže od domaćih igrača

Utorak, 29. kolovoza 2023. 19:57 Napisao/la  SC

Dolasci Tina i Antonija pokazuje da se klub financijski i organizacijski stabilizirao, da u sportskom smislu ide u najboljem smjeru, kaže predsjednik Željko Jovanović

Mateo Hrvatin, Tin Tomljanović, Željko Jovanović, Antonio Dizdar i Aleksandar Čupić
Mateo Hrvatin, Tin Tomljanović, Željko Jovanović, Antonio Dizdar i Aleksandar Čupić

Tin Tomljanović i Antonio Dizdar službeno su predstavljeni kao novi igrači Zameta, dvojica mladih rukometaša potpisali su ugovore u Trofejnoj sali SC Zamet u nazočnosti predsjednika Željka Jovanovića, direktora Aleksandra Čupića i trenera Matea Hrvatina.

- Izuzetno sa sretan što smo pojačali momčad s dvojicom izuzetnih igrača, vratili smo riječke dečke koji su rukomet učili na Zametu i koji svojim povratkom daju garanciju da će Zamet iduće sezone biti najbolji u Prvoj HRL i da će se vratiti u Premier ligu. Iskustvo koje će igrači steći kroz ovo natjecanje pridonijet će da po povratku u Premier ligu igramo puno važniju ulogu. Dolazak Tina i Antonija pokazuje da se klub financijski i organizacijski stabilizirao, da u sportskom smislu ide u najboljem smjeru. Ovih dana traju upisi u našu rukometnu školu čime smo ispunili prva tri cilja koja smo postavili kao uprava, kazao je Jovanović.

- Sretan sam što se vratio u Zamet nakon dvije godine, svi znamo što Zamet znači u hrvatskom rukometu. Jedini naš cilj je da se vratimo u Premier ligu, dat ću sve od sebe zajedno s ekipom da se to ostvari, kazao je Tomljanović.

Inače, 22-godišnji Tomljanović otišao je iz Zameta u Umag, daroviti srednji vanjski igrač igrao je za Zagreb i Goricu prije nego što se vratio.

Antonio Dizdar prvo je iz Zameta otišao u Kozalu pa u premijerligaša Umag, 21-godišnje krilo u Zamet se vratilo iz Dubrave:

- Iznimno je zadovoljstvo vratiti se u matični klub! Bilo mi je jako teško gledati kako se Zamet muči tijekom prošle sezone na kraju koje je ispao iz Premier lige. Nadam da ću ove sezone pridonijeti da se Zamet vrati u Premier ligu, vjerujem da to možemo ostvariti u ovakvom okruženju, s ovim ljudima. U klubu ima ljudi s kojima sam već surađivao, jako sam zadovoljan što sam ovdje i nadam se lijepoj priči ne samo ove nego i idućih sezona, poručio je Dizdar.

Tomljanović i Dizdar nisu prvi povratnici u kratkom mandatu nove uprave, Matija Golik i Liridon Zena počeli su pripreme od prvoga treninga.

Zamet premijerligašku okosnicu slaže od domaćih igrača.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.