Rukometaši Zameta odradili prvi trening, roster riječkog prvoligaša još nije zatvoren

Srijeda, 16. kolovoza 2023. 21:14 Napisao/la  SC

Tražimo jednog vanjskog igrača i jedno desno krilo čime bismo zatvorili roster, kaže Aleksandar Čupić

Rukometaši Zameta odradili prvi trening, roster riječkog prvoligaša još nije zatvoren

Mateo Hrvatin odradio je u srijedu prvi trening, rukometaši Zameta počeli su pripreme za sezonu u kojoj se pod vodstvom nove uprave žele vratiti u Premijer ligu.

Igrače i stručni stožer uoči prvog treninga pozdravili su Aleksandar Čupić i Damir Bogdanović, dvojica stožernih stručnjaka koji odnedavno vode sportsku politiku riječkog prvoligaša

- Pokušavamo pronaći igrače koji nam trebaju, razgovarali smo s nekoliko igrača. Kasnimo budući da je sve najvažnije već dogovoreno u travnju, svibnju, tražimo igrače po cijeloj Hrvatskoj, ništa konkretno još nismo našli. Tražimo jednog vanjskog igrača i jedno desno krilo čime bismo zatvorili roster, nisam znao da će to biti tako teško, kaže Ćupić.

Trener Hrvatin sa suradnicima Balitićem i Saršonom prvi trening odradili su sa Zenom, Viskićem, Palačkovićem, Vučkom, Kezićem, Perkovim, Golikom, Tomovićem, Perićem, Pikecom, Reljanovićem, Klancom, Krapićem, Ogurlićem, Suškom i Klićom.

Izostali su brončani U-19 reprezentacivac Krstić i Černeka: prvi odmara do 21. kolovoza, drugi je izostao zbog opravdanih razloga. 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.