Izvanredna skupština MRK-a Zamet, aktualni član uprave glavni kandidat za predsjednika

Utorak, 18. srpnja 2023. 10:29 Napisao/la  Igor Vranić

Kao najveće pojačanje uprave spominje se Ivica Lukanović, visoko pozicionirani političar i uspješni poduzetnik

Željko Jovanović, povjerenik za sport Predsjednika Republike Hrvatske
Željko Jovanović, povjerenik za sport Predsjednika Republike Hrvatske

Predsjednik MRK-a Zamet u ostavci Milan Ivaniš sazvao je Izvanrednu skupštinu za petak, kada bi trebalo biti izabran novi predsjednik novog prvoligaša.

Zamet je prošle sezone ispao iz Premier lige i krajem lipnja ostao bez predsjednika, nije trebalo dugo vremena da se pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i RSS-a (pre)složi nova uprava.

Konzultacije i dogovori još traju, do petka bi se nova upravna struktura trebala posložiti oko postojeće jezgre, aktualni član uprave Željko Jovanović slovi izglednim kandidatom za novog predsjednika.

Osim što bivši ministar i sadašnji povjerenik za sport Predsjednika Republike Hrvatske ima značajnu društveno-političku težinu, za (pre)ustroj kluba puno je važnije da je Jovanović stekao višegodišnje iskustvo u radu kluba.

Jovanović je bio bliski suradnik nekadašnjega predsjednika Zameta Zlatka Kolića, tada je dobro surađivao s direktorom Aleksandrom Ćupićem.

Postoje naznake da bi suradnja s bivšim direktorom opet mogla zaživjeti, to prije što su Aleksandar Čupić i Damir Bogdanović zajedno s Jovanovićem ušli u prvi saziv uprave bivšega predsjednika Milana Ivaniša.

Čupić i Bogdanović trebali su raditi ono što najbolje znaju, voditi sportsku politiku bivšega premijerligaša, ali su odustali već nakon desetak dana.

Da ne bi ispalo da se ništa neće promijeniti u klubu i posebice oko kluba nakon odlaska Milana Ivaniša, treba istaknuti da bi uprava trebala biti pojačana novim ljudima.

Kao najveće pojačanje uprave spominje se Ivica Lukanović, visoko pozicionirani političar i uspješni poduzetnik ne ostavlja dojam čovjeka kojemu bi angažman u Zametu mogao postati avantura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.