OTIŠLI IZ ZAMETA

Milan Uzelac i Vjekoslav Vrljić podnijeli ostavke

Nedjelja, 04. lipnja 2023. 17:19 Napisao/la  SC

Od kada je došao na čelo kluba Milan Ivaniš drugi se put suočava s odlascima suradnika, nedugo nakon ustoličenja iz uprave kluba istupili su Damir Bogdanović i Aleksandar Čupić

Milan Uzelac
Milan Uzelac

Milan Ivaniš, predsjednik Rukometnog kluba Zamet, ostao je bez dvaju važnih suradnika, ostavke na svoje mjesto u klubu podnijeli su Vjekoslav Vrljić, dosadašnji direktor, te Milan Uzelac, šef omladinskog pogona bivšeg premijerligaša.

Od kada je došao na čelo kluba Milan Ivaniš drugi se put suočava s odlascima suradnika, nedugo nakon ustoličenja iz uprave kluba istupili su Damir Bogdanović i Aleksandar Čupić.

Bogdanoviću, Čupiću i Uzelcu zajedničko je to da im je Zamet bio matični klub.

- Na žalost, zbog privatnih i poslovnih obaveza, uz prethodni dogovor s predsjednikom kluba, dogovorili smo moj rad do kraja ove sezone. Ponosan sam što sam vas upoznao i smatram da ste prije svega skup dobrih mladih ljudi, a vrijeme će pokazati da će uz ovakav rad i disciplinu svaki od vas i puno sportski napredovati. Dao sam sve od sebe i bez obzira na neiskustvo rada u sportskom kolektivu nadam se da sam bio korektan prema svima i želim vam svima u budućnosti poželjeti dobro zdravlje, za drugo se sami izborite. Bit ću definitivno vaš navijač, nadam se da ćete već ove sezone uspjeti se vratiti u Premijer ligu, poručio je igračima Vjekoslav Vrljić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.