Donedavno najbliži suradnik predsjednika u ostavci postao kandidat za novog predsjednika MRK-a Zamet

Petak, 07. srpnja 2023. 21:41 Napisao/la  Igor Vranić

Obojica formalno nigdje nisu otišli iz kluba, pa bi na predstojećoj skupštini u jednostavnoj proceduri direktor mogao postati predsjednik

Vjekoslav Vrljić
Vjekoslav Vrljić

Vjekoslav Vrljić slovi najvećim kandidatom za novog predsjednika MRK-a Zamet.

Vrljić je trenutačno direktor Zameta u ostavci, donedavno je bio najbliži suradnik Milana Ivaniša, predsjednika u ostavci.

Obojica formalno nigdje nisu otišli iz kluba, pa bi na predstojećoj skupštini u jednostavnoj proceduri direktor mogao postati predsjednik, dok bi predsjednik mogao (p)ostati samo član skupštine.

Dok traju pregovori, razgovori i dogovori na različitim razinama čini se da Vrljić uživa podršku svih aktera, od još uvijek aktualnog predsjednika Ivaniša, preostalih članova uprave, stručnog stožera i igrača do Riječkog sportskog saveza, odnosno, Grada Rijeke.

Iako je izravni Ivanišov odabir, Vrljić je nedavno podnio ostavku zbog poslovnih obveza, otišao je istodobno sa šefom škole Milanom Uzelcom.

Nakon što je ostavku podnio Ivaniš, Vrljić se izgleda predomislio, pa bi MRK Zamet uskoro mogao dobiti novog predsjednika.

Vrljićeva je prednost što ga ništa ne može iznenaditi, pa ni blokirani račun.

Račun je trenutačno blokirao jedan od manjih vjerovnika, iznos je zanemariv u odnosu na ukupna dugovanja kluba.

Čini se da Vrljić polako stječe i povjerenje vjerovnika što je presudno za normalno funkcioniranje kluba.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.