MRK ZAMET

Četvorica potpisali, dolazi još jedan mladi reprezentativac

Petak, 09. kolovoza 2019. 15:52 Napisao/la  SC

Mogu najaviti kako smo dogovorili dolazak Jana Kolera iz Umaga, on je jedan od juniorskih reprezentativaca koji je trenutno u Makedoniji na Svjetskom prvenstvu, kaže predsjednik Vedran Devčić

Vedran Devčić nazočio potpisivanju ugovora
Vedran Devčić nazočio potpisivanju ugovora

 

U Vip prostoru Centra Zamet održana je konferencija za novinare povodom najave početka priprema te potpisa ugovora s četvoricom igrača s kojima je dogovoren nastavak suradnje.

Na konferenciji za medije sudjelovao je predsjednik Vedran Devčić i igrači Dario Jeličić, Martin Mozetić, Tin Tomljanović te Nikola Njegovan, koji su ujedno i sudjelovali na Sveučilišnom europskom prvenstvu u Poljskoj i ostvarili značajan rezultat.

- Drago mi je što ekipa ostaje na okupu i što na prošlogodišnjim zdravim temeljima gradimo ovogodišnju ambiciju za jedan korak više – plasman u Ligu za prvaka i povratak u vrh hrvatskog rukometa. U ovom prelaznom roku bilo je vrlo dinamično, tri pojačanja za nekoliko dana počinju trenirati – Samardžić, Zarev i Šehić, dok Tin Lučin karijeru nastavlja u Ademar Leonu u Španjolskoj te mu želimo sreću u nastavku karijere, kao i Filipu Glavašu koji će vjerojatno karijeru nastaviti u Umagu. Što se pak dolazaka u Zamet tiče, mogu najaviti kako smo dogovorili dolazak Jana Kolera iz Umaga, on je jedan od juniorskih reprezentativaca koji je trenutno u Makedoniji na Svjetskom prvenstvu. Zamet već ima tri reprezentativca, a dolaskom Kolera imat će još jednog te je već sada klub koji pojedinačno ima najviše reprezentativaca, kazao je predsjednik Devčić.

Najprije zahvaljujem Zametu na nastavku suradnje. Kao i prethodnih sezona, dat ću sve od sebe da opravdam dobivenu priliku. Smatram da uz rad i disciplinu imamo velike šanse za ostvarenje ciljeva u novoj sezoni, rekao je Martin Mozetić.

- Uistinu je velika čast igrati u ovako velikom klubu, ali i privilegija za mladog igrača da zaigra u Premijer ligi. Drago mi je da ću i u novoj sezoni ostvariti suradnju sa Zametom. Nastavit ću davati svoj maksimum i vjerujem da će se to odraziti i na rezultatima, dodao je Tin Tomljanović.

- Drago mi je što ću nastaviti suradnju sa Zametom, želja za novu sezonu mi je prvenstveno zdravlje i da nas ozljede zaobiđu kako bismo krenuli u pripreme apsolutno motivirani. Smatram da je uprava kluba ovog ljeta odradila izvrstan posao, većina ekipe ostala je na okupu što je jako pozitivno. Vjerujem da ćemo uz trenera Matoševića u novoj sezoni svojim radom ostvariti sve ciljeve, smatra Dario Jeličić.

- Zahvaljujem Zametu na nastavku suradnje i veseli me što ću i u novoj sezoni ostati u klubu te imati priliku opravdati dano povjerenje. Vjerujem da će uz novog trenera i stručni stožer te uz dobro odrađene pripreme doći i ulazak u Ligu za prvaka, govori Nikola Njegovan.

Rukometaši Zameta pripremame počinju u ponedjeljak, 12. kolovoza.

Osim trenear Valtera Matoševića u novoj sezoni stručni stožer čine team-manager Boris Konjuh, kondicijski trener Sandro Gulja i fizioterapeut Denis Miškulin.

Zamet za sada ima dogovoreno odigravanje 4 prijateljske utakmice te sudjelovanje na dva turnira.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT