Serse Cosmi: Pogrešno sam bio interpretiran, ne smatram da je ova momčad toliko loša

Nedjelja, 13. studenog 2022. 19:53 Napisao/la  Kristian Sirotich

Na ovu momčad Rijeke velikog traga ostavio je poraz u kupu, imali smo samo tri dana da se mentalno oporavimo od toga, a to je bilo jako teško, rekao je Cosmi, koji nije spominjao odlazak

Serse Cosmi
Serse Cosmi Foto: Screenshot

Serse Cosmi, doživio je, kako je sam rekao u izjavi za MaxSport TV odmah po završetku utakmice, najteži trenerski poraz u karijeri.

Ostavku u prvom javljanju trener Rijeke nije spominjao.

- Nije poraz nikakvo iznenađenje budući da je s druge strane stajala momčad koja je kvalitetnija od Rijeke, ali rezultat je jako ružan. Bilo je i nekih dobrih trenutaka u utakmici, ali poremetio nas je rani autogol, a kada smo imali priliku možda i vratiti se u utakmicu odmah smo primili još jedan gol, pa još jedan gol… Na ovu momčad Rijeke velikog traga ostavio je poraz u kupu, imali smo samo tri dana da se mentalno oporavimo od toga, a to je bilo jako teško.

Nedavno je trener Rijeke imao jedan zanimljiv ekspoze na jednoj konferenciji za novinare, nekoliko puta potom ublažavao je stavove, učinio je sada to još jednom.

- Pogrešno sam tada bio interpretiran, ne smatram da je ova momčad toliko loša, smatram da im trebaju igrači s nekakvim drugim karakteristikama pa da se ovi mladi igrači, koji imaju kvalitetu, mogu kvalitetno razvijati. Za Rijeku novo prvenstvo počinje 21. siječnja, od tada sve može krenuti na bolje, zaključio je Cosmi nakon povijesnog debakla riječkog prvoligaša.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.