Franko Andrijašević očekuje da će biti spreman do utakmice protiv Hajduka

Nedjelja, 08. rujna 2019. 15:55 Napisao/la  SC
Franko Andrijašević
Franko Andrijašević Foto: www.hnkrijeka

Franko Andrijašević debitirao je za Rijeku pogotkom u pripremnoj (1:0) utakmici protiv Šibenika na Rujevici, navijači Rijeke očekuju da će biti spremna za utakmicu protiv Hajduka:

- Vjerujem da hoću,  nije da sam došao bez ikakvog rada i treninga. Možda samo zadnja dva-tri dana prije dolaska nisam ozbiljnije trenirao, ali do Hajduka ću vjerojatno biti spreman, kaže Andrijašević za SN.

Nakon dvije sezone Andrijašević se vratio na mjesto sreće:

- U Rijeku sam prije dvije godine došao u pravom trenutku, momčad je već bila odlično posložena, a ja sam, budući da sam došao iz Dinama, već nakon nekoliko treninga vidio da se mogu napraviti velike stvari. Hvala Bogu što mi je omogućio da budem dio toga. Drugačiji je osjećaj doći onda i sada, zbog duple krune i golova koje sam zabijao očekivanja su na malo višoj razini, ali sebi ne stavljam pritisak, jedino što želim - i znam da ću to napraviti - jest dati sve od sebe za ovaj klub. Znam kako su me prije dvije godine dočekali, kako su me držali i odnosili se prema meni pa prema tome usmjeravam svu svoju motivaciju. Sebi ne stavljam teret ni uteg, znam samo da ću na svakom treningu i utakmici biti najbolji što mogu. A koliko će biti bodova za Rijeku, mojih golova ili asistencija, vidjet ćemo na kraju sezone. Idem iz dana u dan, neću davati velike izjave, nego ići mirno i staloženo pa gdje me sve to dovede, kaže Andrijašević.

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 32 56
2 HNK Hajduk Split 21 44
3 HNK Rijeka 10 41
4 NK Osijek 12 38
5 NK Lokomotiva 6 37
6 HNK Gorica -9 31
7 NK Slaven Belupo -18 22
8 Inter Zaprešić -16 17
9 NK Istra 1961 -17 16
10 NK Varaždin -21 15
Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT