Vaterpolo reprezentacija u Rijeci, na popisu putnika za Kazahstan i Ivan Krapić

Četvrtak, 07. lipnja 2012. 13:00 Napisao  Marko Babić

 Sada u Rijeci nastavljamo s pripremama za Svjetsku ligu i s tim nastupom će završiti prvi dio priprema. U Rijeci ćemo raditi na igri i osvježiti ekipu, rekao je Ratko Rudić.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija u četvrtak je stigla u Rijeku nakon što se vratila iz Sjedinjenih Američkih Država gdje je odigrala tri utakmice, dvije s domaćinom i jednu s Mađarima. Izabranici Ratka Rudića jednom su pobijedili i jednom izgubili od Sjedinjenih Američkih Država, dok su s Mađarima remizirali.

- Mi smo u Americi odradili ono za što smo i otputovali. Nastavili smo sa fizičkim pripremama, odigrali ti utakmice, uočili određene stvari na kojima moramo raditi i sve u svemu to nam je bilo jako korisno, rekao je Ratko Rudić, izbornik hrvatskih vaterpolista po dolasku na Kantridu.

Vaterpolo reprezentaciju sada očekuje nastup na završnici Svjetske lige koja će se od 12. do 16. lipnja održati u Kazahstanu, a na kojoj će uz Hrvatsku nastupiti Brazil, SAD, Australija, Kina, Italija, Španjolska i Kazahstan.  U Rijeci na pripremama nisu Frano Karač, Pavo Marković i Fran Paškvalin, te novo pojačanje Primorja EB Paulo Obradović koji ima problema s leđima.

Rudić je potvrdio da će za Kazahstan krenuti Frano Vićan, Josip Pavić, Andro Bušlje, Damir Burić, Ivan Buljubašić, Nikša Dobud, Igor Hinić, Ivan Krapić, Petar Muslim, Anđelo Šetka, Miho Bošković, Samir Barać, Sandro Sukno i Maro Joković.

- Sada u Rijeci nastavljamo s pripremama za Svjetsku ligu i s tim nastupom će završiti prvi dio priprema. U Rijeci ćemo raditi na igri i osvježiti ekipu, zaključio je Ratko Rudić.

Fotogalerija Marko Babić

loading...