SAMIR BARAĆ Teško možemo razmišljati po pojačanjima u ovom trenutku, klub je u tranziciji

Subota, 25. svibnja 2019. 15:17 Napisao  I. V.

  Uove četiri godine pokušati što je moguće manje mijenjati, imamo potpuno povjerenje u Hinića. Zadovoljni smo njegovim i radom njegova stručnog stožera, kaže predsjednik VK-a Primorje

Samir Barać
Samir Barać

 

Vaterpolisti Primorja sezonu su završili na 7. mjestu u državi što nije rezultat kojim se kultni klub može hvaliti:

- Što se tiče rezultata nije alibi nego činjenica da smo u dvije sezone četiri utakmcie odigrali u najboljem sastavu. Prvo se ozlijedio Mislav Vrlić, pa Lovre Paparić, zatim Srđan Aksentijević i na kraju Duje Peroš kojemu je upitan nastavak karijere. To je obilježilo naše rezultate! Nismo postavljali nikakve imperative jer je bila nepoznanica kako će Igor Hinić posložiti momčad s igračima koje ima na raspolaganju. Kao uprava vrlo smo zadovoljni njegovim radom, vidi se napredak, pojavili su se novi igrači iz naše škole koji postaju nositelji igre na čemu gradimo budućnost, kaže predsjednik Primorja Samir Barać.

Što se tiče budućnosti, iduće sezone iskorak nije moguće osvariti bez ulaganja:

- Cilj nam je da zadržimo momčad na okupu, teško možemo razmišljati po pojačanjima u ovom trenutku. Klub je u tranziciji, dugove koje smo preuzeli prije dvije godine planiramo vratiti do 2021. godine, kada nam ističe četverogodišnji ciklus. Do tada ništa ne možemo planirati što je najgore u sportu. Tekuće troškove podmirujemo, ali vraćanje dugova ide sporo. Koristim priliku zahvaliti se svim sponzorima, prijateljima, Gradu Rijeci i županiji na potpori. Nema šanse da bismo bez njih opstali, naglašava Barać.

Ostaje li Igor Hinić trener iduće sezone?

- Mi ćemo u ove četiri godine pokušati što je moguće manje mijenjati, imamo potpuno povjerenje u Hinića. Zadovoljni smo njegovim i radom njegova stručnog stožera.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT