LOVRO PAPARIĆ Počeli smo pripreme za prvenstvo Hrvatske, s POŠK-om ne bi trebalo biti problema

Petak, 06. ožujka 2020. 14:56 Napisao/la  V. P.

Neki igrači su im otišli, ali i imaju par kvalitetnih pojedinaca poput Antonijevića i Penave koje moramo zaustaviti,  rekao je vaterpolist Primorja EB Antonio Ćunko

Antonio Ćunko i Lovro Paparić (Primorje EB)
Antonio Ćunko i Lovro Paparić (Primorje EB) Foto: Valentina Prokić

Vaterpolisti Primorja Erste bank u subotu od 20 sati na Kantridi igraju posljednju utakmicu Regionalne A-2 lige protiv splitskog POŠK-a.

Primorjaši imaju priliku pobjedom zaključiti sezonu u regionalnom natjecanju na trećem mjestu ljestvice, a zatim moraju sve do 8. travnja čekati početak natjecanja u prvenstvu Hrvatske.

- POŠK je jak doma, ali u gostima ne toliko, svakako na našem bazenu ne bi trebali imati problema. Mi smo se već počeli pripremati za prvenstvo Hrvatske, to nam je sada glavni fokus, ali ako damo sve od sebe pobjeda neće biti upitna, rekao je centar Primorja EB Lovro Paparić.

POŠK nije bezopasan i zasigurno će tražiti bodove na Kantridi, ako ništa drugo da preskoče u poretku Nais koji se sastaje sa Radničkim.

- Neki igrači su im otišli, ali i imaju par kvalitetnih pojedinaca poput Antonijevića i Penave koje moramo zaustaviti. Svakako moramo popraviti naš pozicioni napad jer protiv Solarisa nam to nije išlo, dodao je Antonio Ćunko.

Primoje EB je u Splitu pobijedilo POŠK.

- Dosta su divlja momčad, tako igraju, agresivno, ali nama nije problem potući se s njima jer i mi igramo dosta agresivno, zaključio je Paparić.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT