Ivana Krapića u Termama Selce dočekala zamjenica crikveničkog gradonačelnika Ivona Matošić Gašparac

Četvrtak, 22. veljače 2024. 15:22 Napisao/la  Grad Crikvenica
Dr. Vlasta Brozičević, Ivan Krapić i zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović
Dr. Vlasta Brozičević, Ivan Krapić i zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović Foto: Grad Crikvenica

Ivan Krapić, kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije posjetio je Terme Selce gdje su ga dočekale zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Crikvenice Ivona Matošić Gašparović, dr. Vlasta Brozičević i osoblje Termi.

“Želim Vam dobrodošlicu u Selce i Crikvenicu i da se ovdje osjećate kao kod kuće. Čestitam od srca Vama, Vašim suigračima i cijelom timu hrvatske vaterpolo reprezentacije na zaista zasluženoj zlatnoj medalji i osvojenoj tituli prvaka svijeta u vaterpolu! Hvala vam na vašem trudu i upornosti, zahvaljujući kojima ostvarujete ovakve zavidne rezultate i time promičete u svijetu naša mjesta, gradove i cijelu Hrvatsku”, rekla je tom prigodom zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.