KUP Igor Hinić: Naša utakmica sa Solarisom odlučuje tko ide na Final Four, nama bi dobar rezultat usmjerio sezonu

Petak, 21. listopada 2022. 10:34 Napisao/la  SC

Primorje EB nalazi se u Skupini A (Šibenik) zajedno s KPK-om, Solarisom i POŠK-om, večeras utakmica protiv KPK-a

Igor Hinić: Naša utakmica sa Solarisom odlučuje tko ide na Final Four, nama bi dobar rezultat usmjerio sezonu

Vaterpolisti Primorja EB večeras u Šibeniku igraju prvu utakmicu na kvalifikacijskom turniru za plasman na Final Four u kupu, od 20.45 sati počinje utakmica protiv KPK-a.

Primorje EB nalazi se u Skupini A (Šibenik) zajedno s KPK-om, Solarisom i POŠK-om, u Skupini B (Zagreb) igraju Mladost, Mornar BS, Medveščak i Zadar 1952.

U Final Fouru igraju pobjednici skupina zajedno s Jadranom i Jugom AO, koji su izravno ostvarili plasmane.

Primorje EB u subotu igra protiv Solarisa, turnir završava u nedjelju utakmicom protiv POŠK-a:

- Utakmicu za prvo mjesto zapravo igramo u subotu navečer, protiv Solarisa. Solaris smo imali priliku gledati ove sezone, ne igraju uopće loše, dapače. Dosta je to lepršavo, s puno kontri. Igrali su dobro Europu. Uostalom, igrali su u Premier ligi s Jadranom iz Splita i rezultatski vrlo dobro. Izgubili su (8:13), ali nemojmo zaboraviti tko je i kakav je Jadran, klub za Ligu prvaka, pa mislim i za Final 8. Mi ćemo se spremiti dobro, igra se jedna utakmica, a kada je tako, svi mogu tražiti svoju šansu. Naravno da želimo pobijediti, pojačali smo se, njima i nama ovo je prva jako bitna utakmica. Bez podcjenjivanja ikoga, naš susret sa Solarisom će odlučivati tko ide na Final Four, nama bi dobar rezultat usmjerio sezonu, kazao je Igor Hinić za službenu stranicu HVS-a.