DARIO RAKOVAC Liga će ove sezone biti još neizvjesnija i izjednačenija nego prošle godine

Utorak, 24. rujna 2019. 14:43 Napisao/la  V. P.

Sezona će pokazati koliko smo bolji. Iskusniji smo, napredovali smo, imamo godinu natjecanja više. Cilj je uvijek biti najbolji, a na kraju ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti, kaže kapetan vaterpolista Primorja EB

Dario Rakovac i Tin Brubnjak (Primorje EB)
Dario Rakovac i Tin Brubnjak (Primorje EB) Foto: Valentina Prokić

Vaterpolisti Primorja Erste bank nakon pobjede na otvaranju prvenstva u gostima kod Naisa, na Kantridi u drugom kolu dočekuju šibenski Solaris.

- Dugo putovanje u Niš nije ostavilo posljedice na nama te smo ušli spremni i maksimalno ozbiljni u susret. Nais nije loša momčad, ali nismo imali većih prepreka u ostvarivanju pozitivnog rezultata, rekao je kapetan Primorja EB Dario Rakovac.

Njegov suigrač Tin Brubnjak koji je u Nišu zabio i najviše golova kaže kako je niška ekipa više domaćinska.

- Dobro je što smo na startu odmah krenuli s pobjedom. Nais je tvrda ekipa, ali smo ih u trećoj četvrtini uspjeli slomiti. Izgubili su par igrača u odnosu na lani, a mi smo se bolje prilagodili njihovoj igri, smatra Brubnjak.

Solaris je ipak drugačija ekipa koja je lani bila pobjednik A-2 lige.

- Pogledali smo snimke, vidjeli kako moramo igrati protiv njih, koju ćemo taktiku upotrijebiti i koje pojedince izdvojiti. Pojačali su se, jedan od prinova je i naš bivši suigrač Mudražija, ali spremni smo za njih. Igramo doma, moramo biti ozbiljni, koncentrirani i dati sve od sebe. Domaća publika će nam sigurno biti vjetar u leđa, poručio je kapetan Rakovac.

Jedan od šibenskih aduta je i centar Herceg.

- Herceg je veliko pojačanje. S njim su dobili na dubini, ali sa našom zonom možemo ga kontrolirati, mišljenja je Tin Brubnjak.

 Raovac i Brubnjak slažu se da je Primorje EB bolja momčad nego lani.

- Sezona će pokazati koliko smo bolji. Iskusniji smo, napredovali smo, imamo godinu natjecanja više. Cilj je uvijek biti najbolji, a na kraju ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Idemo utakmicu po utakmicu, ne opterećujemo se ishodom sezone. Mislim da će ove godine liga biti još neizvjesnija i izjednačenija nego lani. Tu su Solaris, Radnički, mi, ne znam kakva je Vojvodina, ali rezultati će sigurno biti više u egalu,  neće biti pobjeda s velikim razlikama, zaključio je Dario Rakovac.

Utakmica Primorja EB i Solarisa igra se u srijedu od 20 sati na bazenu Kantrida, a ulaznice će biti u prodaji sat vremena prije početka na blagajni bazena po cijeni od 20 kuna.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT