Boban Voštić: U subotu igramo zadnja domaću, ali ne igramo zadnju utakmicu u sezoni

Četvrtak, 05. svibnja 2022. 16:00 Napisao/la  SC

Svjesni smo da smo pogriješili, da smo izgubili dobivenu utakmicu. Nećemo dozvoliti da se ponove pogreške, kaže Noa Burburan uoči uzvratne utakmice

Noa Burburan i Boban Voštić
Noa Burburan i Boban Voštić

Vaterpolisti Primorja EB u subotu na Bazenima Kantrida protiv Mornara BS igraju uzvratnu utakmicu za plasman na 5. mjesto u prvenstvu, prvu su u Splitu izgubili:

- Lopta prevagnula na njihovu stranu. Igrali smo šest utakmica protiv njih, u posljednjoj smo pružili najviše, a ipak smo izgubili. Analiza je pokazala da su njihovi golovi u prvom poluvremenu bili naši darovi, umjesto da smo zaključili utakmicu nakon našega vodstva 3:0, dozvolili smo da se vrate. Ujeren sam da možemo izboriti treću utakmicu, jer smo stvarno zaslužili još jednom igrati u Splitu. Peto mjesto bi za nas bilo uspjeh, fantastičan rezultat za momčad koja je bez Tkača imala prosjek 18,4 godine, s Tkačem ima 19 i pol, najavio je utakmica pomoćni trener Primorja EB Boban Voštić.

- Baš se zadnjoj utakmici vidjelo koliko smo bolji u igri od njih! Svjesni smo da smo pogriješili, da smo izgubili dobivenu utakmicu. Nećemo dozvoliti da se ponove pogreške. Na Kantridi nitko nije favorit pa tako ni Mornar. Žao nam je što u utakmicama protiv Mornara BS nismo izborili ulazak u Premier regionalnu ligu, sada želimo peto mjesto. Manje više smo zadovoljni kako smo odigrali sezonu, s tim dečkima igram od kad sam počeo s vaterpolom i super su se snašli na seniorskom nivo, smatra daroviti Noa Burburan.

Igra Mornara BS dobro je poznata, nema iznenađenja nakon šest međusobnih utakmica ove sezone:

- Moramo biti na višoj razini da bismo ih pobijedili, ne mogu oni ništa novo izmisliti do subote ako su u šest utakmica igrali isto. Ovo je zadnja domaća utakmica, ali uvjeren sam ne i zadnja u sezoni. Pozivamo gledatelje da dođu i postanu jezičac na vagi da utakmica prevagne na našu stranu, poručuje Voštić.

Utakmica počinje od 20 sati, ulaz je besplatan.

loading...