Andrej Franulović određen za suca olimpijskog tunira u vaterpolu

Ponedjeljak, 18. ožujka 2024. 19:49 Napisao/la  SC
Andrej Franulović
Andrej Franulović

VK Primorje EB objavio je sljedeću vijest:

Tema današnje objave nije, kao što ste već navikli, još jedna tiskovna konferencija, već riječki vaterpolski sudac ujedno i bivši primorjaš Andrej Franulović.

Naime, gospodin Andrej izabran je za predstavnika hrvatskih sudaca na Olimpijskim igrama u Parizu, ovim putem mu čestitamo i želimo svu sreću na nadolazećim Igrama:

- Izuzetno sam ponosan što sam nakon dugogodišnje karijere prvi put izabran za predstavnika hrvatskih sudaca na jednim olimpijskim igrama. Do sada sam sudio dva puta na svjetskim prvenstima, 2017. u Budimpešti i ove godine u Dohi. Također sam sudio dva europska prvenstva, 2010. u Zagrebu i 2014. u Budimpešti. Sudim od 1997. godine, a prije toga sam igrao u Primorju dugo godina. Od 2007. godine sam međunarodni sudac s preko 260 međunarodnih utakmica, Lige prvaka, finala Euro Cupa i slično. Kod nas sam sudio finalne utakmice od 2005. godine, znači skoro 20 godina. Naravno, iznimke su bile kada je Primorje igralo finala, kaže Franulović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.