Plivačice Primorje Aqua Maris uvjerljivo najbolje na državnom prvenstvu u sinkroniziranom plivanju

Ponedjeljak, 25. svibnja 2015. 20:04 Napisao/la  SC


Plivačice riječkog kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris bile su uvjerljivo najbolje na seniorskom otvorenom državnom prvenstvu, pobijedivši u svim disciplinama u kojima su se natjecale

Zlatne medalje u solu, duetu i kombinaciji te još jedna brončana u solu pripale su riječkim sinkro plivačicama na Otvorenom prvenstvu Republike Hrvatske održanom u Zagrebu, 23. i 24. 5. 2015. godine. Još su se jednom Riječanke pokazale najboljim seniorkama u državi.

Kombinacija Primorja Aqua Maris u sastavu Rebecca Domika, Mia Šestan, Tea Mustač, Marta Crnčić, Ivana Host, Enia Šimac, Zora Bujan, Iva Matanović, Tesa Pavić i Petra Mladenić osvojile su prvo mjesto ispred vrlo jakog zagrebačkog ŠSK-a te splitske Dolfine.

Rebecca Domika bila je najbolja u solu u državnoj konkurenciji i ukupno, prestigavši i bugarsku plivačicu, dok je Mia Šestan bila treća u državi i osvojila brončanu medalju. Duet Rebecca Domika i Mia Šestan uz rezervu Teu Mustač također je bio zlatan u otvorenoj konkurenciji.

Jedina disciplina u kojoj Primorje Aqua Maris nije bio najbolji bio je tim, u kojem se riječke plivačice ove godine nisu niti natjecale.