Briljantin na Kantridi: Primorje Aqua Maris priprema novi spektakl na vodi

Srijeda, 09. srpnja 2014. 15:53 Napisao/la  SC

KSP Primorje Aqua Maris poziva sve na “Briljantin” u jedinstvenom ambijentu Bazena Kantrida

Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris na završetku vrlo uspješne sezone priprema završnu priredbu pod nazivom ‚‚Briljantin na Kantridi”. Mjuzikl na vodi, treći po redu u režiji sirena s Kantride, održat će se na temu mjuzikla Briljantin, a mjesto i vrijeme radnje su Bazeni Kantrida i to 19. i 20. srpnja s početkom u 21 sat.

Iako je prošlo više od četrdeset godina ovaj mjuzikl preživio je brojne promjene u glazbenim izričajima i sve generacije uživaju u nezaboravnim pjesmama. Povodom 20 godina sinkroniziranog plivanja u Rijeci, osamdesetak plivačica svih uzrasta KSP Primorje Aqua Maris, uz pratnju “Marathon benda”, vokalnih izvođača Dine Antonića, Marine Mrazovac i Ane Horvat te plesača iz grupe “K2K” prenijeti će radnju mjuzikla u bazen.

KSP Primorje Aqua Maris poziva sve zaljubljenike u sport, glazbu i umjetnost na “Briljantin” u jedinstvenom ambijentu Bazena Kantrida. Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u kafiću na bazenu i tajništvu Kluba od 10.07.2014. te štandu na Korzu 16. i 18. 07. u vremenu 09 - 12 sati.