Briljantin na Kantridi: KSP Primorje Aqua Maris upriličio sportsko-glazbeni spektakl

Nedjelja, 20. srpnja 2014. 13:23 Napisao/la  SC

Jako smo zadovoljni uspjehom ove priredbe, Riječani su još jednom pokazali da prepoznaju rad našeg Kluba, kaže predsjednica Gordana Šolaja i najavljuje večerašnju (21) reprizu

Klub sinkroniziranog plivanja „Primorje Aqua Maris“ u subotu na Bazenima Kantrida uprizorio je sportsko-glazbeni spektakl "Briljantin na Kantridi". Tradicionalna revija ispunila je očekivanja i uljepšala ljetnu večer brojnim posjetiteljima. Nakon uspjeha prošlogodišnje priredbe „Chicago na Kantridi“, koja je u svibnju ponovljena povodom obilježavanja jubileja Jadran Galenskog laboratorija, te božićne priče „Kako je Grinch ukrao Božić“, Klub sa Kantride nastavio je uspješno prenositi filmske priče u bazen. Iako je natjecateljska sezona bila u punom jeku, pripreme su započele na proljeće. Trenerice su osmišljavale revije, plivačice vrijedno uvježbavale svoje nastupe, a uprava Kluba uz pomoć partnera osigurala realizaciju projekta. Nastavljena je dobra suradnja sa Studiom Maraton, te su u priredbi sudjelovali Maraton Bend i solisti Marina Mrazovac i Ana Horvat. Mladi riječki pjevač i zabavljač Dino Antonić otpjevao je većinu songova i kao narator vodio priču. Glavne uloge u bazenu iznijele su seniorke Licija Bujan, Leda Lenac i Martina Mušković. Priredbu su plesnim točkama upotpunili članovi Plesnog centra K2K a scenografija

- Na proljeće smo svi zajedno pogledali film nakon čega su krenule prve pripreme za izradu scenarija i koreografija. Bilo je naporno uz redovne treninge i pripreme za klupsko tradicionalno natjecanje u lipnju, uvježbavati revije za ovu priredbu, ali uspjeli smo nakon završetka natjecateljske sezone od polovine mjeseca lipnja sve dovršiti, riječi su trenerice Monice Marinelli.

- Sve su članice nestrpljivo očekivale početak priprema za ovu priredbu. Starije su pomagale u kreiranju revija, a najmlađe su uzbuđeno iščekivale svoj nastup. Veliko je zadovoljstvo vrlo uspješnu sezonu završiti ovakvom priredbom, poručuje trenerica Marija Đudarić.

- Jako smo zadovoljni uspjehom ove priredbe. Riječani su još jednom pokazali da prepoznaju rad našeg Kluba, što je poticaj za nastavak u sličnim projektima. Zahvaljujemo svim partnerima na učešću i pomoći u protekloj sezoni, poručuje Gordana Šolaja, predsjednica Kluba te dodaje da je priredbu moguće pogledati i u nedjelju u istom terminu (21).