Nastupili natjecatelji iz Italije, Švedske, Njemačke, Ukrajine, Bugarske, Srbije i Velike Britanije

Nedjelja, 03. srpnja 2022. 21:04 Napisao/la  SC

Sara Stehlik sjajnim skokovima na tornju od 5, 7.5 i 10 metara postala viceprvakinja Hrvatske

Nastupili natjecatelji iz Italije, Švedske, Njemačke, Ukrajine, Bugarske, Srbije i Velike Britanije

Na jednom od najljepših bazena za skokove u vodu u Europi, riječkoj Kantridi, ovog se vikenda održalo 11. po redu Otvoreno prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore.

Uz 72 natjecatelja iz hrvatskih klubova nastupilo je i 60-tak skakača iz Italije, Švedske, Njemačke, Ukrajine, Bugarske, Srbije i Velike Britanije.

Organizatori KSV Primorje 2010 još su se jednom pokazali kao izvrsni domaćini, a najveće pohvale idu njihovim skakačima čije je zapažene nastupe okrunila Sara Stehlik (fotografija u sredini) sjajnim skokovima na tornju od 5, 7.5 i 10 metara te postala viceprvakinja Hrvatske.

Sara je još nastupila na dasci od 1m i 3m.

Boje riječkog kluba ponosno su predstavljali kadet Antonio Antić i kadetkinje Marina Miškić, Lana Jambrović i Nika Kadijević te juniorke Tara Pia Zekić, Mihaela Jelavić, Rina Kukuljan i spomenuta Sara Stehlik.

Ovo natjecanje i rezultati su potvrda da riječki skakači i skakačice spadaju u sam vrh hrvatskih skokova u vodu te da se za budućnost skokova u Rijeci nimalo ne treba brinuti.

KSV Primorje 2010 organizira od 20. do 23. srpnja 2022. godine Otvoreno prvenstvo Hrvatske za Mastere te ovim putem pozivamo sve da dođu do bazena Kantrida i uživaju u atraktivnim skokovima u vodu.

Rezultate možete pogledati  OVDJE

loading...