PREDSJEDNIK RH u RIJECI

Ivo Josipović uveličao 15. izdanje Fiumanke

Petak, 13. lipnja 2014. 18:32 Napisao/la  SC

Kao i prošle godine, Josipović je svjedočio pobjedi maxi-krstaša Shining

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uveličao je održavanje 15. jubilarne Fiumanka, koja se pod njegovim pokroviteljstvom održala u riječkom akvatoriju. Josipović se pojavio u Rijeci neposredno prije starta regate koju je pratio u društvu gradonačelnika Vojka Obersnela,  predsjednika Skupštine Primorsko-goranske županije Erika Fabijanića, ravnatelja Lučke uprave Rijeka Vlade Mezaka,  predsjednika Uprave Jadrolinije Alena Klanca i ostalih gostiju.

– Hrvatska je turistička zemlja i moramo puno raditi na turizmu. Čestitam Gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji na ovom događaju koji podiže turistički interes za Rijeku, ali i za Hrvatsku, rekao je Josipović.

Predsjednik Josipović bio je na Fiumanki i prošle godine. Kao i prošle godine, Josipović je svjedočio pobjedi maxi-krstaša Shining za kormilom kojega je bio Željko Perović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.