RUKAVICA JE BAČENA

Postoji momčad kojoj ne trebaju pripreme

Ponedjeljak, 20. travnja 2020. 20:20 Napisao  I. V.

U sezoni 2017/18 Risnjak je postao županijski prvak iako su se igrači uglavnom viđali na utakmicama, a otada je veteranska momčad Risnjaka postala još iskusnija

Momčad Risnjaka
Momčad Risnjaka

Rukavica je bačena!

U Lokvama je objavljen sportski izazov koji kruži društvenim mrežama: Ako se sezona nastavi, vidjet ćete kakav su podhvat napravili igrači Risnjaka, osvojivši naslov prvaka bez treninga!

Risnjak je županijski prvoligaš koji se nalazi na trećem mjestu iza Pomorca 1921 i Halubjana.

Vodeći Pomorac 1921 uspio je pobijediti Risnjak u Žuknici, Halubjan je izgubio u Lokvama, kada bi se sezona nastavila Risnjak bi izvjesno odlučivao  o prvaku.

Sve to ne bi bilo posebno zanimljivo da momčad Risnjaka nije u velikoj prednosti zbog stanke, iskusni igrači Risnjaka dokazali su da im ne trebaju treninzi.

U sezoni 2017/18 Risnjak je postao županijski prvak iako su se igrači uglavnom viđali na utakmicama, a otada je veteranska momčad Risnjaka postala još iskusnija.

Ove sezone još su manje trenirali i standardno igrali: Marko Cvijanović (45), Marin Hreljac (44), Rene Komar (43), Mario Kuterovac (39), Jurica Dramac (37), Marko Lučić (35)...

Povremeno je u igru s klupe  ulazio Loriano Legović (46), do prije nekoliko mjeseci standardan je bio Arnel Petrović (41) koji je pojačao Rab.

Trener Milan Stević (34) stekao je pravo igrati za veterane, a mlađi je od većine prvotimaca...

Stević je jedini trener u županiji koji ne mora brinuti o pripremama, momčadi Risnjaka svejedno je kada će se opet početi igrati.