FILIP BRADARIĆ

Ne znam kako će me dočekati navijači Rijeke

Petak, 06. rujna 2019. 18:44 Napisao/la  SC

Čuli smo se. Franko je za bilo koji klub u HNL-u ogromno pojačanje, tako će biti i u Rijeci. Ja mu želim svu sreću, to je njegov put, a ja sam tu, naglašava Bradarić

Filip Bradarić
Filip Bradarić Foto: www.hnkhajduk

 

Filip Bradarić prvu utakmicu za Hajduk trebao bi odigrati na Rujevici, u 8. kolu igra se Jadranski derbi.

U razgovoru za Index bivši kapetan Rijeke otkrio je što očekuje od navijača Rijeke s kojima je prije dvije sezone slavio titulu prvaka:

- Iskreno, ne znam. Puno me ljudi to pita, ali ja ne razmišljam o tome. Moj stav je da bi bilo nekorektno da kažem bilo šta protiv tog kluba i tih ljudi. Od prvog dana su me prihvatili, dobio sam i kapetansku traku, što je velika stvar, pogotovo kad si iz Splita. Ja ću doći na Rujevicu odraditi svoje najbolje što mogu, a njihova reakcija će biti onakva kako se tada budu osjećali. Ja u to ne mogu ulaziti. Imam ogroman motiv od prvog dana kad sam došao na Poljud. Najdraže mi je to što na svaki trening dolazim s puno želje i veselja. Utakmica na Rujevici će biti teška, tamo nitko nije favorit, ali mislim da Hajduk ima odličnu momčad. Imamo još dosta vremena da se posložimo za tu utakmicu, moramo ići tamo s ciljem koji uostalom imamo za svaku utakmicu, kazao je Bradarić.

Ovog ljeta Bradarić se vratio u Hajduk, Andrijašević se vratio u Rijeku

- Čuli smo se. Franko je za bilo koji klub u HNL-u ogromno pojačanje, tako će biti i u Rijeci. Ja mu želim svu sreću, to je njegov put, a ja sam tu, naglašava Bradarić.

Hajduk godinama zaostaje za Rijekom:

- Hajduk zadnjih godina nikako ne može napraviti iskorak. Sigurno da nije lako, Dinamo svake godine stvara odličnu momčad, igra u Europi, ali ja sam došao napraviti nešto. Da nemam takav cilj, ne bih se ni vraćao. Rekao sam prije nekoliko dana da je moj cilj osvojiti naslov s Hajdukom, mislim da je to cilj svakog navijača Hajduka. Mene su od malena učili da je Hajduk najbolji klub u Hrvatskoj i da uvijek moramo težiti tome da budemo prvaci. Ne želim se zavaravati nečim drugim. Ako se to ne dogodi, čestitat ćemo onome tko je ispred nas, naglašava Bradarić.

O Matjažu Keku bivši igrač Rijeke kazao je sljedeće:

- To je čovjek koji je od prvog dana stao iza mene i vodio me četiri godine. Napravio je od mene reprezentativca i na tome sam mu maksimalno zahvalan. U Rijeci sam ostvario velike stvari, ali prije svega je ekipa bila ta koja je pridonijela tome da iskočim. Suigrači su bili vrhunski, na terenu i izvan njega, rekao je Bradarić.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT