Opatija Fight Club: Prvi put u svakom meču nastupa po jedan domaći borac

Utorak, 06. listopada 2015. 19:04 Napisao/la  SC

OFN 6 na rasporedu je 31. listopada


Brojni ljubitelji borilačkih sportova krajem listopada napokon će ponovno moći uživati u jednom spektaklu zahvaljujući Opatija Fight Nightu 6 u opatijskoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković”.

OFN 6 na rasporedu je 31. listopada, na popisu našlo se za sada devet odličnih mečeva, a ovo je prvi put da je organizator Opatija Fight Club uspio u svakoj borbi imati barem po jednog domaćeg borca s opatijsko-riječkog područja, što će zasigurno privući veliku pažnju brojnih fanova MMA i K1 mečeva.


Glavne zvijezde koje će zasigurno napuniti opatijsku dvoranu su Ivan Stanić, Mladen Kujundžić, Stipe Bekavac, Zlatko Bajić, Nikola Božić i Luka Žeželić.

- Nije bilo lako, ali uspjeli smo sastaviti jedan popis s 18 boraca za koje sve redom mogu reći kako su iznimno kvalitetni i svaki od njih definitivno ima što pokazati. Teško bi mi bilo neki od tih mečeva izdvojiti kao posebno atraktivan, radi se zaista sve redom o odličnim borcima i uvjeren sam kako gledatelje očekuje pravi spektakl, rekao je OFC-ov predsjednik Mladen Kranjčec.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti od srijede na desetak prodajnih mjesta na širem riječkom i liburnijskom području.

Svi detalji o ulaznicama i cijelom eventu mogu se pronaći na Internet stranici www.ofc.hr.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.