PH: Carrolina Bajrić prvakinja u brzinskom izbijanju, Nives Jelovica osvojila dvije titule

Srijeda, 22. svibnja 2019. 13:46 Napisao/la  SC
N. Jelovica, C. Bajrić, M. Stipančić, T. Grubiša.
N. Jelovica, C. Bajrić, M. Stipančić, T. Grubiša.

 

Odigran je prvi ciklus državnog prvenstva za seniorke.

Organizacija samog prvenstva pripala je boćarskom klubu Ročko Polje iz Istre, a prvenstvo se održavalo od 17. do 19. svibnja.

Natjecanja su se odvijala na boćalištima u Ročkom polju, Lupoglavu, a zbog kiše koristila se i dvorana u Kozarima i to u tri discipline: precizno izbijanje, pojedinačno klasično i brzinsko izbijanje.

Carrolina Bajrić iz Čavle ŠB okitila se titulom prvakinje države u disciplini brzinsko izbijanje, dok je u disciplinama pojedinačno klasično i precizno izbijanje osvojila srebrne medalje.

Ovim zlatom Carrolina je obranila dvostruki naslov prvakinje u ovoj disciplini.

Nives Jelovica iz BK Labin dvostruka je državna prvakinja osvojivši zlato u pojedincu i preciznom izbijanju.

Tome je pridodala i srebro iz brzinskog izbijanja, nakon što je tek u dodatnoj seriji izbijanja od 2,5 minute uspjela pobijediti mlađu reprezentativnu kolegicu Riu Vojković iz ŽBK Komiža.

Sa brončanim medaljama u Primorsko-goransku županiju vraćaju se Maja Stipančić iz ŽBK Drenova, Nikol Marelja Bošnjak i Virginia Bajrić obje iz Čavle ŠB, te Dolores Vlaše iz ŽBK Kastav.

Konačan poredak:
Precizno izbijanje: 1. Nives Jelovica (Labin), 2. Carrolina Bajrić (Čavle ŠB), 3. Maja Stipančić (Drenova) 4. Dolores Vlaše (Kastav).
Pojedinačno klasično: 1. Nives Jelovica (Labin), 2. Carrolina Bajrić (Čavle ŠB), 3. Nikol Marelja-Bošnjak (Čavle ŠB) 4. Dolores Vlaše (Kastav).
Brzinsko izbijanje: 1. Carrolina Bajrić (Čavle ŠB), 2. Nives Jelovica (Labin), 3. Ria Vojković (Komiža) 4. Virginia Bajrić (Čavle ŠB).

 

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT