IGOR LOVRINOV Naš osnovni cilj je ispunjen, sada smo fokusirani na napredak

Subota, 08. veljače 2020. 14:03 Napisao/la  V. P.

Htjeli smo se plasirati među pet najboljih i to nam je uspjelo. Naravno da se nećemo sada predati, kaže trener odbojkašica  Rijeke CO

 

Igor Lovrinov (Rijeka CO)
Igor Lovrinov (Rijeka CO)

Odbojkašice Rijeke CO završile su prvi dio natjecanja na drugom mjestu s jednakim brojem bodova kao i prvoplasirana Marina Kaštela.

U nastavku prvenstva Riječankama i Marini Kašteli te Enni Vukovar pridružile su se dvije ekipe koje nisu igrale prvi dio prvenstva zajedno s njima, zagrebačka Mladost i Kaštela.

Nastavak nosi deset utakmica, a u nedjelju Rijeka CO u prvom kolu gostuje kod Marine Kaštela.

- U ovoj ligi igra pet najboljih hrvatskih ekipa, svatko sa svakim i bit će zanimljivo. Nema pritiska ispadanja, tako da se možemo fokusirati na napredak i pokazati što bolje igre jer je naš osnovni cilj ispunjen. Htjeli smo se plasirati među pet najboljih i to nam je uspjelo. Naravno da se nećemo sada predati, igrat ćemo kao i do sada, vjerujem da ćemo i pobjeđivati, ali bit ćemo malo opušteniji, rekao je trener odbojkašica Rijeke CO Igor Lovrinov.

Ekipa riječkih odbojkašica gotovo se posve promijenila uoči početka nove sezone, ali kako se prvenstvo odvijalo, igračice su napredovale.

- Zadovoljni smo odrađenim, napredak je vidljiv i idemo dalje. Sve je kako treba biti, malo smo bolesni, ali sezona gripe je za sve, pa tako i za nas. U nedjelju smo u Kašteli, probat ćemo odigrati najbolje što možemo iako nećemo biti kompletni, zaključio je Lovrinov.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT