JEFFESONOV PODVIG

Nogometaš Crikvenice spasio život kupaču

Četvrtak, 07. rujna 2023. 21:01 Napisao/la  Igor Vranić

Nogometaš Crikvenice veliki je prijatelj s Rodrygom,  22-godišnjim napadačem Real Madrida i standardnim brazilskim reprezentativcem

Jefferson  i Rodrygo ostali  prijatelji
Jefferson i Rodrygo ostali prijatelji

Fernandes Silva Jefferson u četvrtak je odigrao jednu od najvažnijih utakmica u životu, 23-godišnji brazilski nogometaš pomogao je kupaču koji je počeo gubiti svijest u moru ispred plaže u Kačjaku.

- Radio sam na plaži, kada sam čuo da čovjek viče upomoć. Skočio sam u more, doplivao do njega i izvukao ga van. Brzo je došla hitna pomoć, dali su mu kisik, sve je završilo OK, kaže popularni Jeff kao što ga zovu suigrači u Crikvenici.

Jeff je na plaži pomagao vlasniku zabavnog vodenog parka na sreću kupača u trećoj životnoj dobi kojemu je vjerojatno spasio život, mladi Brazilac jedino zna da se vječno zahvalni utopljenik zove Ante i da je negdje iz unutrašnjosti Hrvatske.

Njegov plemeniti podvig posebno će biti zapažen u Madridu!

Fernandes Silva Jefferson veliki je prijatelj s Rodrygom Silvom de Goesom, 22-godišnjim napadačem Real Madrida i standardnim brazilskim reprezentativcem.

- Igrali smo zajedno šest godina u mlađim uzrastima Santosa, ostali smo u vezi. Rodrygo je sjajna osoba i jako dobar prijatelj, kaže Jeff.

Zvijezdi Real Madrida sigurno će biti drago pročitati da je njegov prijatelj i nekadašnji suigrač postao junak u Crikvenici.

Barem na jedan dan!

 

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.