VICE SEP Situacija nije ugodna, ali nije ni zabrinjavajuća što se tiče našeg statusa

Nedjelja, 12. siječnja 2020. 10:50 Napisao/la  V. P.

Već sa dvije pobjede protiv Šibenke i Hermesa napravili bi puno. Treba samo igrati dobro i onda će rezultat doći, kaže predsjednik Adria Oil Škrljeva

Vice Sep, predsjednik Adria Oil Škrljeva
Vice Sep, predsjednik Adria Oil Škrljeva Foto: KK AO Škrljevo

Košarkaši Adria Oil Škrljeva doživjeli su 12-ti poraz ove sezone.

Alkar je bio bolji u Sinju.

- U Sinju se uvijek teško čupati, ali i zakon velikih brojeva je bio protiv nas jer smo u posljednje četiri sezone tri puta pobjeđivali u Sinju. U nastavku smo ih stigli i borba je bila izjednačena, možda da je Vucić pogodio tricu i da smo ušli u produžetke bi bilo drugačije. Nije išlo, ali vidi se veliki napredak u igri, kaže predsjednik Adria Oil Škrljeva Vice Sep.

Na Mavrincima ne razmišljaju još o play offu već gledaju utakmicu po utakmicu.

- Treba ići korak po korak, još uvijek imamo problema sa ozljedama. Robertsonu će idućeg tjedna skinuti gips sa ruke te će nam se on vratiti. Barnjak se možda, ali sam možda, vrati za treći dio sezone. To su dva igrača koji su u prvoj petorci. Više nećemo nikoga dovoditi. Ne računamo koliko nam je pobjeda još potrebno, usmjereni smo na prvi sljedeći dvoboj, a to je Šibenka doma, te zatim idemo Hermesu. Već sa te dvije pobjede napravili bi puno. Treba samo igrati dobro i onda će rezultat doći, dodaje Sep.

Košarkaši Škrljeva prošlih su sezona sve naučili na bolje rezultate.

- Nije ugodno, ali nije zabrinjavajuće što se našeg statusa tiče. Navikli smo se i mi na pobjede i sada smo malo razočarani jer se i dalje svi trudimo i radimo jednakim žarom, ali previše ozljeda smo imali. Nadam se da će se nakon povratka Robertsona situacija normalizirati i da neće biti novih pehova, kaže predsjednik Adria Oil Škrljeva.

Prije Šibenke košarkaši s Mavrinaca u srijedu igraju u Puli sa istoimenim domaćinom osminu finala Kupa Krešimir Ćosić.

- Tko prođe osigurao je Final 8. Bit će to super utakmica za još malo uigrati se. Moramo se ozbiljno pripremiti jer će Pula biti nabrijana i motivirana, ali mi moramo tu utakmicu pobijediti, zaključio je Vice Sep.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT