ŽELJKO ŠLJUKA NAJAVIO

Pleter u novu sezonu kreće s promijenjenim sastavom

Četvrtak, 08. kolovoza 2013. 16:54 Napisao/la  Patrik Mršnik

Cilj je biti među četiri, no prije svega pružiti dobre partije, kaže Šljuka

 

 

Košarkašice riječkog Pletera upustit će se u borbu za prve četiri pozicije na kraju ženske košarkaške A-1 lige. To su riječi direktora Željka Šljuke uoči početka priprema, zakazanih za 26. kolovoza.

 

- U novu sezonu krećemo tek tada budući da je prvi trener Šućurović pomoćni trener ženske juniorske selekcije koja je na Europskom prvenstvu. Odmah po njegovom povratku počet ćemo s radom u bitno izmijenjenom sastavu u odnosu na lani. I dalje će se miješati mladost i iskustvo, pa ćemo tako istovremeno afirmirati igračice iz riječkog bazena, ali i uz nas imati dvije-tri provjerene igračice koje će nositi igru, kaže Šljuka.

 

Najbitnije će biti zadržati kontinuitet, što znači ući u borbu za vrh ljestvice. Šljuka je uvjeren da se Pleter može nositi s najboljima.

 

- Novi Zagreb je definitivno ekipa koja će biti nepobjediva u novoj sezoni. To je europska momčad, spremna za iskorak u Euroligi, no mi ćemo se nositi s ostalima poput Gospićanki. Cilj je biti među četiri, no prije svega pružiti dobre partije na domaćem terenu koji je lani bio teško osvojiv.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.