Goran Šućurović, trener Pletera: U Splitu se moramo vaditi kako bi ispunili plan od četiri pobjede

Srijeda, 12. prosinca 2012. 11:57 Napisao  Luka Variola

Sikirić je prihvatila ponudu kluba i počela trenirati. Za Split je upitna Nikolić koja ima bolove u predjelu leđa i ramena. Ona neće trenirati do četvrtka, a onda ćemo vidjeti da li će biti spremna, objašnjava trener Pletera

Iako su Božić i Nova godina pred vratima u redovima ŽKK Pleter nema odmora. Riječke košarkašice do kraja kalendarske godine moraju odraditi dva ispita. U subotu gostuju kod Splita, dok u posljednjem domaćinstvu sezone dočekuju Gospićanke.

- U Splitu se moramo vaditi zbog poraza u Puli. Neće biti lako jer je riječ o vrlo dobroj ekipi. No, nemamo izbora ako želimo ostvariti četvrtu pobjedu što je bio neki plan uoči početka sezone, objašnjava trener riječkih košarkašica Goran Šućurović.


U riječke redove se uoči gostovanja u Puli vratila mlada reprezentativka Glorija Sikirić, koja je "zakopala ratnu sjekiru" s vodstvom kluba. No, za Split je upitna još jedna važna igračica, Nikolina Nikolić, koja je u Puli dobila nezgodni udarac u rame.

- Glorija je prihvatila ponudu kluba i počela trenirati. Sada je sve u redu. Nikolina ima bolove u predjelu leđa i ramena. Ona neće trenirati do četvrtka, a onda ćemo vidjeti da li će biti spremna za Split, zaključuje trener Pletera.