Košarkaši Kvarnera 2010 na Zametu počeli drugi dio priprema, Anzulović u Sloveniji

Srijeda, 08. kolovoza 2012. 17:04 Napisao  Luka Variola

Trener Vladimir Anzulović trenutačno je u Sloveniji zbog osobnih problema, pa je ponovno okupljanje vodio njegov pomoćnik Aleksandar Ščepanović kojemu se javilo desetak igrača

Nakon dvadesetak dana pauze s treninzima su ponovo krenuli košarkaši Kvarnera 2010. Kvarneraši su se ovoga puta okupili u Centru Zamet, koji za razliku od Kozale više odgovara trenutačnim vremenskim prilikama (klima uređaj). Trener Vladimir Anzulović trenutačno je u Sloveniji zbog osobnih problema, pa je ponovno okupljanje vodio njegov pomoćnik Aleksandar Ščepanović kojemu se javilo desetak igrača. Od novih lica tu su Mauro Veljačić i Dino Stipčić iz A-2 ligaša Crikvenice.

- Za promjenu treniramo na Zametu i mogu reći da nam baš odgovara. Dvorana je klimatizirana i to je odlično jer su velike vrućine trenutačno, objašnjava jedan od "starosjedioca" Josip Surina.

Trenutačni igrački kadar trebao bi do početka sezone biti pojačan za još pokoje, prije svega iskusnije ime. Vodstvo kluba najavilo je pregovore sa prošlogodišnjim akterima (Blajićem, Šimovićem i Češkovićem), koji trenutačno gledaju i druge opcije. Budući da sezona kreće tek početkom listopada igračka križaljka će se tek slagati.

- Ima nas desetak na treningu. Praktički samo starosjedioci. Vjerojatno ćemo se još pojačati do početka sezone, ali to je posao vodstva kluba. Treniramo dvaput dnevno i atmosfera je dobra, objašnjava Surina, koji je pauzu iskoristio za manji operativni zahvat na nosu.

- Pred kraj prošle sezone dobio sam jedan neugodan udarac i sada je bilo idealno vrijeme da sredim to. Sada je sve u redu i mogu trenirati punim intezitetom, zaključit će riječki branič.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.