Kvarner 2010 u utorak gostuje kod Cibone, vukovi na Riječane bez Kusa, Strawberryja i Žižića

Ponedjeljak, 22. travnja 2013. 21:59 Napisao  Luka Variola

- Čeka nas utakmica protiv ozbiljnog protivnika koji je u prošlom kolu slavio na gostovanju u Splitu. Kvarner nam je zadavao dosta problema u prvoj utakmici, najavljuje trener vukova   Danijel Lutz

Riječki košarkaši nastavljaju s NBA ritmom igranja. U utorak ih u Zagrebu očekuje dvoboj 8. kola Lige za prvaka u kojem će snage odmjeriti s Cibonom. Nakon velike pobjede na Gripama riječku mladost u Draženovom domu očekuje novi veliki ispit.

- Želja je kao u svakoj utakmici pružiti maksimum. Najvažnije je ispunuti sve zadatke na terenu, najavljuje trener Riječana Vladimir Anzulović.

Vukovi su se na otvaranju Lige za prvaka provukli na Kozali. Svjestan je toga i trener hrvatskog prvaka Danijel Lutz, koji u dvoboju s Riječanima neće moći računati na nekoliko važnih igrača.

- Čeka nas utakmica protiv ozbiljnog protivnika koji je u prošlom kolu slavio na gostovanju u Splitu. Kvarner nam je zadavao dosta problema u prvoj utakmici, našli smo se na – 20, ali smo smogli snage za povratak u igru i na kraju i slavili. Uz ozljedu Kusa, bit ćemo i bez Strawberryja i Žižića koji su kolateralne žrtve poraza od Cedevite. Problemi će nastati ako podcjenimo Kvarner koji će sigurno biti jako motivirani igranjem protiv nas. Ozbiljnost i koncentracija će nas dovesti do pobjede, i dati ćemo sve od sebe da pobjedimo ovu utakmicu, najavljuje trener vukova Danijel Lutz.