Split - Kvarner 2010 (19): Trener žutih Mladen Erjavec se pribojava riječke agresivnosti

Subota, 20. travnja 2013. 13:24 Napisao/la  Ivan Jelić

- Kvarner 2010 je mlada ekipa koja igra izuzetno agresivnu košarku. Pokazali su u ovih šest kola da se mogu ravnopravno nositi sa mnogo jačim ekipama nego što su oni. Sa svima su bili u egalu do same završnice susreta, riječi su mladog playmakera žutih Tonija Katića.

Trener žutih sa Gripa Mladen Erjavec ima puno problema sa igračkim kadrom uoči večerašnjeg (19 sati) dvoboja sa Kvarnerom 2010. U zapisnik među 10 igrača ući će Mimica i Subotić koji nisu još potpuno zdravi, no nedostajat će mu ozljeđeni Vujčić, Vukušić, Krušlin, Dijan, dok su Marinelli, Bender i Jukić na juniorskom prvenstvu države:

- Kvarner 2010 je mlada ekipa koja igra izuzetno agresivnu košarku. Pokazali su u ovih šest kola da se mogu ravnopravno nositi sa mnogo jačim ekipama nego što su oni. Sa svima su bili u egalu do same završnice susreta, riječi su mladog playmakera žutih Tonija Katića.

Na treningu u petak ujutro trener Erjavec imao je samo osam igrača na raspolaganju. Stručni stožer i igrače posjetio je Toni Kukoč koji je pogledao cijeli trening, usput je ubacio nekoliko trica i pokazao da još uvijek ima "meku lijevu ruku".

 - U sastavu će biti svi igrači i zdravi i bolesni jer nas samo na takav način može biti deset. Imamo samo dva visoka igrača. Kvarner je momčadska ekipa, jako su motivirani, rastrčani. Sastaju se dvije ekipe koje su po godištu tu negdje, biti će zanimljiva utakmica, moglo bi sve prštati od energije, zaključio je Erjavec.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.